DOLAR 32,5911 0.23%
EURO 34,8262 0.45%
ALTIN 2.416,13-0,67
BITCOIN 21535570,33%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AVKON GENEL BAŞKANI GÜREL: DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…
  • News 34
  • Genel
  • AVKON GENEL BAŞKANI GÜREL: DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…

AVKON GENEL BAŞKANI GÜREL: DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…

ABONE OL
Şubat 22, 2023 19:26
AVKON GENEL BAŞKANI GÜREL: DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AVKON GENEL BAŞKANI GÜREL: DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…

Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON) Genel Başkanı Şakir Gürel, depremzede gazeteci ve medya mensuplarını geçici veya kalıcı olarak misafir etmek istediklerini açıkladı.

DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…

Deprem sonrası çevrimiçi olağanüstü toplanan AVKON Yönetim Kurulu ardından bir açıklama yapan Genel Başkan Gürel, Türkiye’de medya ve iletişim alanındaki en üst çatı STK’sı olarak, üyeleri ile birlikte tüm gazeteci ve medya mensuplarına da destek olma kararı aldıklarını belirterek AVKON Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Gürel konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşananların ardından, dün akşam saatlerinde Hatay merkezli, bugün de Bingöl merkezli ikinci ve üçüncü depremler yaşandı. Bölge adeta beşlik gibi sallanmaya devam ediyor. İkinci ve üçüncüsünün fiziki etkisi ilkinden az olsa da, korku ve endişeleri artırdı. Bu vesile ile Meslektaşlarımız başta olmak üzere, son depremlerde hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Bu günler zor günlerdir. Bu günler dayanışmamızı göstereceğimiz günlerdir. Böyle günlerde dostluğunu gösteren, evini, kapılarını depremzedelere, gazete, radyo, televizyon, internet haber sitesi sahibi/işletmecisi yayıncı meslektaşlarına açan, maddi ve manevi destekte bulunan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.”

DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR EDECEK, MİSAFİR ETMEK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZA ARACILIK EDECEĞİZ

Başkan Gürel açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Türkiye’nin çeşitli yörelerinden arkadaşlarımızdan gelen, depremzede meslektaşlarımıza yardımcı olma, onları kendi yörelerinde misafir etmek gibi değişik teklifler var. Bunlardan bir tanesini de Ordu’dan bir meslektaşımız yaptı. Deprem bölgesindeki illerimizden hasar nedeniyle orada görevini yapamayan bir meslektaşımızı, ailece Ordu’da kendine ait müstakil bir evde misafir edecek. Depremzede meslektaşımız isterse ayrıca kendi işletmesinde birlikte çalışacaklar, birlikte kazanacaklar. Bundan hareketle, depremzede meslektaşlarımızı, Türkiye’nin çeşitli illerinde geçici veya kalıcı olarak görevlerini de yapabilecekleri bir ortamı da hazırlayarak misafir edecek, misafir edecek arkadaşlarımıza da aracılık edeceğiz.
Konu ile ilgili mesajımızın yaygınlaştırılmasını, ANADOLU MEDYASI Grubunda olan veya bu grupta yer almayan arkadaşlarımızdan, deprem bölgesi dışına geçici veya kalıcı yerleşmek isteyenlerin bize yazmalarını, haber vermelerini bekliyoruz.”

Gürel ayrıca; depremzede gazeteci meslektaşlarımızı misafir etmek isteyenlerin AVKON Yönetim Kurulu Üyelerine veya kendisine ulaşmaları durumunda, koordine ve aracılık yapmaktan mutluluk duyacaklarını da belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.