DOLAR 33,0977 0.33%
EURO 35,9890 0.3%
ALTIN 2.523,050,63
BITCOIN 22191954,72%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arabeskin kadife sesi Vahdet Güney, 45’inci sanat yılını kutluyor.
  • News 34
  • Genel
  • Arabeskin kadife sesi Vahdet Güney, 45’inci sanat yılını kutluyor.

Arabeskin kadife sesi Vahdet Güney, 45’inci sanat yılını kutluyor.

ABONE OL
Haziran 11, 2023 18:24
Arabeskin kadife sesi Vahdet Güney, 45’inci sanat yılını kutluyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arabesk ve fantezi müziğin kadife sesli sanatçısı Vahdet Güney, 45’inci sanat yılını Kumburgaz’da sevenleriyle bir araya gelerek kutladı.

Yıllarca bestelediği ve söylediği şarkılarla kalplere ve gönüllere dokunan Vahdet Güney, sanat dünyasının buluşma noktası Kumburgaz Ata Hotel’de sahne alarak, sezona merhaba dedi. Yarım asıra yaklaşan sanat yaşantısında arabesk müziğin gelmiş geçmiş en önemli besteci ve yorumcularıyla çalıştığını ifade eden Vahdet Güney, çıkardığı son albümü “Kahretmişim Hayatıma” ile  ilgili açıklamalarda bulundu.

45’inci sanat yılımı sevenlerimle birlikte sevgili dostum Mahmut Göcek’in yerinde Kumburgaz Ata Hotel’de kutladığım için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. “Müslüm Gürses’in müzik direktörü Orhan Akdeniz’in özel ricasıyla Müslüm Abinin 6 şarkısını yorumladık. Sevgili Orhan Akdeniz bu şarkıların bana çok yakışacağını söylemesi üzerine bu albümü çıkarma kararı aldık. İyi ki de bu albümü yapmışız, çok olumlu tepkiler aldık. Üstüne çok güzel bir de klip çektik. Aranjörlüğünü de Oğlum Celil Yavuz gerçekleştirdi.” açıklamasında bulundu.

Yeni nesil şarkıcılara sitem etti!

Kumburgaz’ın köklü işletmelerinden Mahmut Göcek’e ait Ata Hotel’de sahne alan Vahdet Güney, sahne sonrası mikrofonlarımıza verdiği röportajda yeni nesil şarkıcıların hiç birini beğenmediğini söyledi.

“Sosyal medya mecralarının yükselişiyle birlikte artık herkes sanatçı, şarkıcı, oyuncu oldu. Yeni nesil birçok şarkıcı ne yaptığını bilmeden, çoğu detone bir şekilde şarkı söylüyorlar. Bana göre hiç biri sanatçı kumaşına sahip değil. Günümüzde müzik artık bilgisayar ortamında rahatlıkla yapılıyor. Bir kaç altyapı çalışarak üstüne müzik okuyan çoğu kişi piyasaya sanatçıyım diye çıkıyor ve reklamını yapıyor. Ama sanatçı olmakla hiç bir alakaları yok ve işin kötüsü bunun farkında da değller. Mesela Aleyna Tilki.  İlk çıktığı dönemlerde Türkü tarzında ve anonim parçalar okuyordu. O çizgide devam etseydi sanatçı olmak adına şimdi çok daha  iyi bir konumda olabilirdi.” açıklamasında bulundu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.