DOLAR 32,3193 0.21%
EURO 35,1339 0%
ALTIN 2.295,180,79
BITCOIN 22872210,83%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinden Vip Tower’a ödül
  • News 34
  • Genel
  • Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinden Vip Tower’a ödül

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinden Vip Tower’a ödül

ABONE OL
Nisan 7, 2022 12:26
Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinden Vip Tower’a ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) yapılacak ödül töreninde En iyi çıkış yapan inşaat Firması kategorisinde Vip Tower Turgut ESEN ve Cemal AY ortaklığı ödüle layık görüldü.

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinin (AGYD) tarafından ikincisi düzenlenen “Ankara’ya Değer Katanlar Ödülleri”, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törende, ödüle layık görülen basın mensuplarına, belediye başkanlarına, milletvekillerine, sanat dünyasından isimlere ve iş insanlarına plaket takdim edildi.

En iyi çıkış yapan inşaat Firması kategorisinde Vip Tower İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Turgut Esen ve Cemal Ay ortaklığı ödüle layık görüldü.

ATO Başkanı Gürsel Baran, böyle önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptıkları için mutluluk duyduklarını belirtti.

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ömer Uzun da basın mensuplarının geceyi gündüze katarak haber peşinde koştuklarını söyledi.

Demokrasinin haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlendiğinin altını çizen Uzun, basın mensuplarının toplumun sorunlarına ışık tuttuğunu ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya değer verdiğini belirten Uzun, “Bizler, Cumhuriyet’imizin değeri olan Atatürk’ün değerlerine Ankaralılar olarak sahip çıkmalıyız.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.