DOLAR 32,3476 0.28%
EURO 35,1120 -0.08%
ALTIN 2.305,771,26
BITCOIN 22832532,18%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANADOLU SEVDALISI SAEİD MOHAMMADİ DURAKİ BENGÜ TÜRK TV’DE…
  • News 34
  • Genel
  • ANADOLU SEVDALISI SAEİD MOHAMMADİ DURAKİ BENGÜ TÜRK TV’DE…

ANADOLU SEVDALISI SAEİD MOHAMMADİ DURAKİ BENGÜ TÜRK TV’DE…

ABONE OL
Ağustos 13, 2020 17:23
ANADOLU SEVDALISI SAEİD MOHAMMADİ DURAKİ BENGÜ TÜRK TV’DE…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bengü Türk Tv’de canlı olarak yayınlanan tekin Toklucu’nun hazırlayıp sunduğu ve tercümanlığını Florans Atlantis’in yaptığı ”HAYATA DAİR” programının konuğu Anadolu sevdalısı Saeid Mohammadi Doraki oldu . Programda Anadolu’nun gücü ve Anadolu sevdalıları konuşuldu . Aynı zamanda Anadolu’ya maneviyatla bakılarak,, iktisadi ve sosyal yaklaşımlarda bulunuldu..
TÜRKİYE VE ANADOLU SEVDALSI: SAEİD MOHAMMADİ DORAKİ
Türkiye ve Anadolu sevdalısı olan Saeid Mohammadi Doraki , yaptığı söyleşide türkiyenin ve Anadolu’nun aşığı olduğunu dile getirdi. Bu yaklaşımını Anadolu sevdalısı olarak belirttiğini söyledi..
Türki’yenin manevi açıdan çok dolu ve bereketli bir millet olduğunu söyleyerek herkesi selamlayan Doraki ,, maneviyata çok önem verdiğini dile getirdi.. manevi hissiyatının onu Türkiye’ye,, Anadolu topraklarına getirdiğini açıkladı..
2012 yılında Türkiye’ye ilk geldiğinde Türkiye’de ki manevi hissiyatın çok yoğun olduğunu dile getiren Doraki,, Türkiye’de 3 yıl kaldı ve Anadolu topraklarının aşığı durumuna geldi..
SAİD MOHAMMADİ DORAKİ MANEVİ SİYASİ VE İKTİSADİ KONULARA DEĞİNDİ

Türkiye’deki manevi ekonomik ve siyasi konular hakkında mesajlar,, bilgiler vermeyi kendine görev edindi..Türkiye’nin çok zengin bir bölge olduğunu dile getirdi.. Türkiye’nin eksiklikleri nelerdir sorularına yanıt verdi..
ANADOLU SEVDALISI SAİD MOHAMMADİ DORAKİ TÜRKİYE’DE Kİ EKONOMİ HAKKINDA KONUŞTU
Saeid mohammadi doraki ,, Türkiye’nin Dünya çapında çok önemli bir bölge olduğunu, iklim açısından, turizm, tarım ve sanayi açısından önemli bir öneme sahip olduğunu da belirtti. Fakat sorunun yatırımda olduğunu, yatırım konusunda eksiklikler yaşandığını söyledi. Aynı zamanda Türkiye’nin turistik bir cennet olduğunu, yapılan Yatırımlar konusunda ise gereken özenin gösterilmediğini belirtti.
Doraki ,, Sadece bölgenin petrol zenginliğinin bile çok fazla olduğunu,, fakat ekonomide hala eksiklikler yaşandığını çözümlerin ise kendisinde olduğunu söyledi..
Elde edilen servetlerden neden halkın da yararlanamadığı konusunda rahatsızlık duyduğunu söyledi.
Saeid Mohammadi Doraki,, Dünyayı yönetecek gücün Anadolu’da olduğunu dile getirdi. Ülke olarak refaha kavuşulması tek amacı olduğunu söyledi..
Doraki ,, Halk için asıl önemli olan yatırımların istihdam yaratacak, iş bulma oranını çoğaltacak, sanayinin çarkını çevirecek yatırımlar olması gerektiğini söyledi. Çoğunlukla yapılan yatırımlardan daha faydalı olacağını da belirtti.
Dünyada yaşanan sorunların dikkat dağıtmak amacıyla olduğu görüşünde olan Doraki, yapılan ticaretlerden neden türkiye’de ki halkta yararlanmıyor? Sorusun da dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.