DOLAR 32,2588 0%
EURO 34,7048 -0.08%
ALTIN 2.393,29-0,28
BITCOIN 1991520-2,05%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALTIN GİBİ İSİMLER KARİYERİNDE ZİRVEYE YERLEŞTİ
  • News 34
  • Genel
  • ALTIN GİBİ İSİMLER KARİYERİNDE ZİRVEYE YERLEŞTİ

ALTIN GİBİ İSİMLER KARİYERİNDE ZİRVEYE YERLEŞTİ

ABONE OL
Eylül 18, 2023 12:40
ALTIN GİBİ İSİMLER KARİYERİNDE ZİRVEYE YERLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

20 Temmuz Perşembe günü gazeteci- yazar Cihat DÜNDAR’ın organizatörlüğünde, Bursa TKM Sanat ve Spor Akademisi’nde görkemli bir törenle gerçekleşen Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu.Edebiyat,müzik, eğitim, sağlık, medya ve iş dünyasının öncü isimleri Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri için düzenlenengecedebir araya geldi. Eğlenceli geçen tanışma ve kokteyl sonrasında başlayan ödül töreni Cihat DÜNDAR’ın açılış konuşmasının ardından devam etti. Alanında gösterdiği başarı ile adından söz ettiren isimler, Özlem Acar’ın muhteşem sunumuyla ödüllerini aldı.

 

Farklı alanların başarılı isimlerinin ödüllendirildiği geceye renk katan sanatçı Mehmet ÇEVİK, “Yılın En Başarılı Erkek Sanatçısı” ödülünü aldı. Serdar ORTAÇ ile yaptığı düetle büyük beğeni toplayan ve izlenme rekoru kıran Mehmet Çevik seslendirdiği ‘BİLSEMKİ’ adlı eseri ile gecede bulunanlara unutulmazanlar yaşattı.Oyunculuğu ve hayat verdiği karakterlere bürünürken sergilediği performansı ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Engin Benli Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü alırken, Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinetarzı ve enerjisi ile damga vuran Fatih BULUT, Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödülünün sahibi oldu.

 

ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİ MEDYANIN YILDIZLARINI AĞIRLADI

Cihat DÜNDAR imzası taşıyan Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerine Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleşirken farklı kanalları temsilen gecede bulunan basın mensupları da ödül töreninde yerini aldı. Bursa medyasının cesur ve başarılı ismi Gülin ÖZDEMİR Yılın En Başarılı Muhabiri ödülüyle mesleki başarısını taçlandırdı. Keyifli sunumu ve kendine has çalışma prensibi ile ekranların sevilen yüzü haline gelen Bahar ERENSAYIN, kıyafeti ve ışıltısıyla göz doldururken Yılın En Başarılı Kadın Program Sunucusu ödülüyle de gecenin en dikkat çeken ismi olmayı başardı.

EĞİTİM DÜNYASI ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNDE

Organizatörlüğünü Cihat DÜNDAR’ın yaptığı, sunuculuğunu başarılı sunucu Özlem Acar’ın Cihat DÜNDAR ile birlikte üstlendiği Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri eğitim sektörünün başarılı isimlerini ağırladı. Gelecek vadeden çalışma sistemi ile Ender Saban Yılın Eğitimde Öncü İsmi ödülünü aldı. Aldığı ödülünü tüm öğrencilerine ve eğitime gönül veren eğitimci arkadaşlarına adayan Meltem BOZKAYA KILIÇ, Yılın En Başarılı Eğitmeni ödülünün sahibi oldu. Yılın En Başarılı Kadın Eğitimci Yazarı ödülü kalemi ve eğitimci kişiliği ile tanınan Firdevs Zümrüt Kelebek’in oldu. Duygulara tercüman kalemiyle edebiyata, bilgi birikimi ve donanımı ileeğitime adeta bir hediye olan  Yusuf KAHRAMAN Yılın En Başarılı Eğitimci Yazarı ödülünü aldı.

 

CİHAT DÜNDAR İMZALI GECEDE EDEBİYAT RÜZGARI ESTİ

Şiirlerinde okura sunduğu hayattan duygular ile adından söz ettiren Eyüp Yelgen Yılın Duygulara Tercüman Olan Şairi ödülünü alırken Yılın En Dikkat Çeken Şiir Kitabı Abdulvahap Uncu’nun çok okunan Kum Saati adlı eseri oldu.

 

Ödül alırken yaptığı konuşma ile beğeni toplayan ve depremzede olarak onların yaşadığı zorlukları dile getiren başarılı isim Turan Demir Yılın En Çok Konuşulan Şiiri ödülünü alırken okuduğu şoir ile gönülleri fethetti. 11 ili etkisi altına alan deprem felaketini, o kara günü yaşayan biri olarak kalemine döken Turan Demir okuduğu şiir ile herkesi 6 Şubat gecesine götürdü.

 

Verdiği bilgiler ve insana yaşamın anlamını sorgulatan içeriği ile Yılın En Başarılı Dini Kitabı ödülünü Abdullah Taş aldı. Edebiyat dünyasına olan katkı ve eserleriyle okurlarının nabzını ölçerek sosyal medyada da büyük etki yaratan Nigâr KAYA Yılın En İyi Çıkış Yapan Yazarı ödülüyle gecenin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Okunma oranı ve hayran kitlesi ile Yılın Türkiye’yi Yurtdışında Temsil Eden yazarı seçilen Gönül DEMİR için tutulan alkış geceye neşeli bir hareket kattı.

BABA-KIZ ÖDÜLLERİ İLE GECENİN DİKKAT ÇEKEN ÇİFTİ OLDU

Başarılı Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR mesleki bilgi birikimi ve ilham veren mesleki kariyeri ile örnek bir isim olmaya devam ediyor.  Mesleki alanda birçok ödüle layık görülen Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR başarısını Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde sahip olduğu Yılın En Başarılı Hukuk Adamı ödülü ile taçlandırdı. Kızı Melis Tatlıpınar’ın da Yılın En Başarılı Balerini ödülünü aldığı geceye başarılı ikili çift olarak da damga vurdu.

 

YILIN EN BAŞARILI TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI

Seslendirdiği eserleri ile kalplere dokunan Ozan Yusuf ALPER Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde Yılın En Başarılı Türk Halk Müziği Sanatçısı ödülünü aldı. Duruşu ve  dinleyicisine karşı olan hoş tavrı ile beğeni toplayan Ozan Yusuf ALPER gecede alkışları topladı.

 

ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİ SAĞLIK ve PSİKOLOJİ ALANLARININ BAŞARILI İSİMLERİYLE GÜZEL BİR GECE GEÇİRDİ.

Başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına hitap eden, unutulmaz bir tören ile başarılı alanlara değer katan Altın Meslek ve Kariyer ÖdülleriTKM Sanat ve Spor Akademisi sorumluları ve organizatör Cihat DÜNDAR’ın  titiz hazırlığı ile gerçekleşti. Gecede birbirinden farklı alanların temsilcileri ödül alırken sağlık ve psikoloji alanında önemli isimler başarı basamaklarının zirvesine yerleşti. Mesleki bilgi birikimi ve tecrübesi ile dikkat çeken Şelale ÜNSELİ, Yılın En Başarılı Psikolojik Danışmanı ödülünü aldı.  Yılın En Başarılı İlişki Koçu ve Aile Danışmanı ödülünün sahibi olan Gökben Gönültaş enerjisi ile kendine hayran bıraktı. Işıltısı ve duruşu ile göz dolduran Dünya AKKOYUN Klinik Psikoloji Alanında Yılın En Başarılı Tezine sahip olduğunu Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri ile gözler önüne serdi.

ALTIN MESLEK &  KARİYER ÖDÜLLERİNDE TELEVİZYON ve BASIN FURYASI

Beyaz perdeye aktarıldığı günden itibaren yoğun bir talep gören CNP FİLM imzalı “49” isimli film içeriği ve oyuncu kadrosu ile seyircisini hayran bıraktı. Başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in yer aldığı film Yılın En İyi Aksiyon Filmi ödülünü aldı. Yılın En Etkili Pazarlama ve İletişim Reklamı ödülü ise “Siveno” ile Özge Şenocak’a verildi. Basına kattığı tarafsız bakış açısı ile sektörün incisi haline gelen Özgün Medya’ya verilen Yılın En Başarılı Medya Ajansı ödülünü Özgün Medya imtiyaz sahibi Aydın Özgün aldı. Mesleki başarısını röportaj ile değerlendiren Aydın Özgün genç basın mensupları için bir başarı örneği oldu. Yılın En Başarılı Dijital Kanalı ödülü Türkiye ve yurtdışında ilgiyle takip edilen Adil Koçalan’lıKanal 34 oldu. Yılın En Başarılı Yerel Gazetesi ise Halkın Sesi 33 ile Mersin Tarsus’a ait gazete oldu.

İKİ ÖDÜL İLE GECENİN YILDIZI OLDU

Özel gün ve gecelerin vazgeçilmez organizasyon firması Flamingo Event ve Flamingo Global Yurtdışı Eğitim sahipleri Öykü YAVUZ ve Zeynep Bağ Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinden iki ödül ile ayrıldı. Yılın En Çok Tercih Edilen Organizasyon Firması Flamingo Event ile başarılı ikili sahneye renk katarken, Yılın En İyi Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık Şirketi ile ikinci ödülü de alan Öykü Yavuz geliştirirerek devam ettirdikleri yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını anlattı ve gecenin organizatörü olan Cihat DÜNDAR’a teşekkürlerini iletti.

 

GENÇLİĞİN ve TOPLUMUN UMUDU

Gençlere yönelik çalışmaları ile onların sosyal yaşamında unutulmaz bir yere sahip olan, toplumsal sorunlara olan ilgili tutumu ve destekçi tavrıyla dikkat çeken Muş İl-Der Yılın Sosyal Farkındalık Oluşturan En Başarılı Derneği ödülünü aldı. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri töreninde ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Muş İl-Der Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Akif BİNGÖL dikkat çeken projelerinin içeriğini de aktardı.

ALTIN MESLEK & KARİYER ÖDÜLLERİNDE” GÜZELLİK’ BİTMİYOR

Yılın en başarılı isimlerinin belirlendiği Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde dikkat çeken bir diğer sektörde bakım ve güzellik sektörü oldu. Sunduğu hizmetler ile beğeni toplarken, verdiği eğitimler ile de sektöre yeni isimler kazandıran Pınar ER Yılın En İyi Eğitim Kurumu ve Güzellik Salonu ödülünün sahibi oldu. Yılın En Başarılı Erkek Kuaförü ödülü ise alanındaki başarıları ve aldığı memnuniyet dönüşleri ile konuşulan Ali İhsan Efe’nin oldu. Yılın En Başarılı İşadamı ödülünü alan Mücahit SELUKTEKİN yurtiçi ve yurtdışı faaliyet verdiği çalışmaları ve bu çalışmaların Türkiye teknolojisine olan katkısını da davetliler ile paylaştı.

Tarzı ve çeşitliliği ile dikkat çeken bir marka haline gelen Cemdem Giyim Yılın Erkek Modasına Yenilik Getiren Markası ödülünü aldı. Yoğun çalışma programı sebebiyle törende Sayın Veysel Cem Deniz’i temsilen Ömer Mermer yer aldı.Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünün sahibi olan İz Bırakanlar platform kurucusu Duygu Kurnaz kıyafeti, duruşu ve  ışıltısıyla geceye iz bıraktı.

Kapanış röportajı ve fotoğraf çekimi yapılırken eğlenceli anlar yaşanan Cihat DÜNDAR imzalı Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri uzun süre konuşularak medyadaki yerini koruyacak gibi görülüyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.