DOLAR 32,5968 0.35%
EURO 34,8094 0.14%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN 20924462,03%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanları farklı ortak yanları başarı

Alanları farklı ortak yanları başarı

ABONE OL
Ocak 2, 2023 17:23
Alanları farklı ortak yanları başarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

         Aytuğ Tunç Deveci

BAŞARILI ” BAŞLANGIÇ” VE DAHASI

Genç ve başarılı yazar Aytuğ Tunç Deveci edebiyat dünyasına ilk adımı atmış ve Başlangıç adlı kitabı ile kitapseverleri farklı bir yolculuğa çıkarmıştı. Birçok gazete ve dergiye de konu olan başarılı eserin yazarı ikinci kitabı Şarlatan ile yine beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılandı. Başlangıç adlı kitabının etkileri ve yazarı daha çok çalışmaya teşvik eden geri dönüşleri devam ederken, Şarlatan başarı basamaklarını hızla çıkacak bir yolculuğun kapısını araladı. Ön siparişlerde kısa sürede trend olan Şarlatan kimi okuyucuya, ” beklediğime değdi” dedirtirken kimini de Başlangıç ile tanıştırdı. İki kitap sahibi genç yazar Aytuğ Tunç Deveci hem mevcut eserlerinin geri dönüşleri ile ilgileniyor hem de yeni çalışmalarının üzerinde durarak okuyucuya yeni bir yolculuk vadediyor.

Münür Önkan

KONU SAÇ KESİMİ VE CİLT BAKIMIYSA ONUN HÜNERLERİNE BAKIN

Vücudun en güzel aksesuarının saç olduğunu söyleyen ve saç kesimlerinde kendi imajını yaratarak adından söz ettiren Münür Önkan cilt bakımı ve masajlarıyla da tüm yorgunluğunuzu alıp götürüyor. Severek yaptığı işinde marka haline gelen Münür Önkan bu başarısını Gold Moon Ödüllerinde aldığı Yılın En İyi Çıkış Yapan İçerik Üretici YouTube Asmr Erkek Kuaförü Ödülü ile taçlandırdı. Sosyal medyadaki mesleki paylaşımları ile trend listelerinde yer alan Münür Önkan’a bir ödülde RC MENAJERLİK Yılsonu Başarı Ödüllerinden geldi ve kuaför denince akla gelen ilk isimlerden olmayı başaran Münür Önkan Yılın En Başarılı YouTube İçerik Üreticisi ve Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Erkek Kuaförü ödülünü de alarak meslektaşları için bir rol model haline gelmeyi başardı. 2022 yılına birçok başarı sığdıran Münür Önkan adından sıkça söz ettirecek ve 2023 yılında da başarılarıyla konuşulacak gibi görünüyor.

 

 


Nargiz Mahmudzade

BİRÇOK ALANDA EĞİTMEN HER ALANDA BAŞARILI

Başarılı bir eğitmen, prensipleri olan bir koç, kuralları ile kendine has bir hakem ve model. O farklı birçok alanda eğitim veren ve yüzlerce öğrencinin hayatına dokunan Nargiz Mahmudzade. Başarılı isim 2022 yılına birçok başarı sığdırdı. Kariyerini  Uluslararası Profesyonel Eğitmen ödülü ile taçlandırdı. Eğitim verdiği dans grubu ile Azerbaycan’da Türkiye’yi temsil ederek RC MENAJERLİK Yılsonu Başarı Ödüllerinde Yılın En Başarılı Dans Grubu ve Eğitmeni ödülünü aldı.  Birçok TV programına davet edildi. Gazete ve dergilerin aranan ismi oldu. Nargiz Mahmudzade mesleki alanlarında başarı göstermeye, ilham vermeye ve adından söz ettirmeye devam ediyor.

Funda Işık

BAŞARISI SINIRLARI AŞTI, ÖDÜLLERİ ART ARDA ALDI

Uzun yıllardır aile danışmanlığı, bireysel terapist ve hipnoterapist olmakla birlikte Spiritüel alanda danışanlarına destek olan Funda Işık mesleki başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Altın Melek ödüllerinde Yılın En İyi Danışmanı ödülünü alarak meslektaşları için bir rol model haline gelen, Altın Taç ödülleri ile adından söz ettiren Funda Işık son olarak RC MENAJERLİK Yılsonu Başarı Ödüllerinde Yılın En Başarılı Aile Danışmanı ve Hipnoterapisti ödülünü de alarak başarı basamaklarında zirveye çıktı. Daha birçok ödüle layık görülen Funda Işık sosyal medyada da oldukça aktif olarak danışanlarına destek vermeye devam ediyor.  Funda Işık Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanına online olarak hizmet veriyor.  Yurtdışında da sevilerek takip ediliyor ve tüm danışanlarına sorunları için kalıcı çözüm yolları sunuyor. Vücudun zihnin ve ruhun denge bulması yönünde entegrasyon sağlayan aile danışmanı Funda ışık danışanlarına kimi zaman hipnoz,  hipnoterapi kimi zamanda tamamlayıcı tıp olan akapunktur ve biorezonans cihazlarıyla da kişinin bilinçaltı unsurlarına çözüm odaklı ulaşması, evli çiftlerin, evlenme aşamasında olan, evliliği düşünen çiftlerin, aile bireylerinin, ev içinde, ortak alanlarında ortaya çıkan yada çıkabilecek zihinsel veya duygusal sorunlarını çözmelerine yönelik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor. Siz de destek almak istediğiniz konularda bir uzman görüşüne ihtiyaç duyuyorsanız Funda Işık’a ulaşıp sorunlarınızı yok edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.