DOLAR 32,4975 0.05%
EURO 34,8556 0.2%
ALTIN 2.476,420,59
BITCOIN 2012407-3,63%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALANINDA BAŞARILI OLAN İSİMLER ZİRVEDELER
  • News 34
  • Genel
  • ALANINDA BAŞARILI OLAN İSİMLER ZİRVEDELER

ALANINDA BAŞARILI OLAN İSİMLER ZİRVEDELER

ABONE OL
Nisan 2, 2023 21:24
ALANINDA BAŞARILI OLAN İSİMLER ZİRVEDELER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Akkoyun

KISA SÜREDE SONUÇLARI BAŞARILI ÇÖZÜMLER
EFT, EMDR, NLP ve Bilinçaltına kadar bir çok alanda psikolojik destek veren ve binlerce danışanın sorularına uzmanlık alanlarıyla çözümler bulan Dünya Akkoyun mesleki bilgi birikimini takipçileri ve okurlarımız için paylaştı.

Dünya Akkoyun Sosyolog, Aile Danışmanı, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Uluslararası Psikolojik Danışman. Birden fazla unvana sahip olması onun insan psikolojisine verdiği önemi gösteriyor. Çünkü ona göre her bireyin kendine özel bir ruh yapısı var tıpkı her insanın kendine özgü parmak izi oldugu gibi… Bu nedenle insanların psikolojik sorunlarına katkı olmak için birçok unvana sahip ve şu anda da klinik psikoloji üzerine doktora yapmaktadir.

Birçok ünlü isminde psikolojik destek aldığı Dünya Akkoyun şu anda Türkiye’de pek çok danışana yardımcı oluyor. İngilizce ve Arapça bildiği için yurtdışındaki danışanları da onu tercih ediyor. Şirket ve kurumlara da danışmanlık yaparken yoğun bir temponun üzerinden başarıyla kalkıyor.

Kuantum düşünce sistemi ile kendine bir düşünce sistemi oluşturan Dünya Akkoyun bireysel başvuruların başlıca sebeplerinin korku, panik atak, anksiyete, takıntılar, bağımlılıklar,aile içi iletisimsizlikler olduğunu belirtiyor. Çiftler ise ona uyum süreci, iletişim problemleri için başvuruyorlar. Aile danışmanı olarak şu sistemi aşılamak istiyor; genelde aile danışmanlarına hep evli çiftler geliyor. Dunya a göre “insanların çekirdek ailesi bilinenin aksine anne, baba, eş ve cocuktan oluşmuyor. Çünkü bireyin ailesi onun duyguları, düşünceleri ruhu ve bedenidir. bu nedenle insan önce kendine iyi davranmalı ki sağlıklı mutlu aileler oluşsun. En çok vaka EMDR ve bilinçaltı dönüşüm teknikleri ile destek verdiği bireyler. Bunların sorunu da taciz gibi travmalar. Ayrıldıkları kişiye karşı hissettikleri duyguları yok etmek isteyenler de oluyor. Dünya Akkoyun sadece yetişkinlerin değil çocukların da bilinçaltına inerek ifade edemedikleri duyguları objektif testler ile inceleme fırsatı sunuyor.

Tenor Sedat Can ÖZTOPRAK

TÜRKİYE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR
Kariyerindeki yükselişi ile Türkiye’yi dünyada temsil eden Tenor Sedat Can Öztoprak alanındaki başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Altın Melek Ödüllerinde Yılın En Başarılı Opera Sanatçısı ödülünü alan Tenor Sedat Can dünyanın her yerinden yüzlerce Opera Sanatçısının katıldığı çok önemli beş tane Uluslararası Yarışmada, Profesyonel Opera Sanatçıları kategorisinde, hepsinde art arda beş tane birincilik elde etti ve Uluslararası Berlin Opera Festivalinde başrol temsil yaptı. Mesleki başarısına onlarca ödül sığdıran, meslektaşları için bir rol model haline gelen Öztoprak RC MENAJERLİK Başarı Ödüllerinde de Yılın Uluslararası Başarı Gösteren En Başarılı Opera Sanatçısı seçildi. Kardeş ülke Azerbaycan/Bakü’de düzenlenen ödül töreninde de ülkesini başarıyla temsil eden ve aldığı ödülü 6 Şubat deprem felaketinde yaşamını yitiren ve büyük bir acı yaşayan Türk milletine adayan başarılı Opera Sanatçısı Tenor Sedat Can Öztoprak Almanya Stuttgart, München, Leipzig ve Köln’de de önemli çalışmalara imza attı.

Birçok gazete ve dergide yer alan Öztoprak’a özel olarak hazırlanan başarı klibi sosyal medyada büyük ilgi ile izlendi. Art arda gelen TV programlarını da değerlendiren Sedat Can Öztoprak yakında birbirinden renkli TV programlarında da yer alacak ve eserlerini okuyacak.

UĞUR EREN

UĞUR’LU KALEMİN ÖDÜLLÜ YAZARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Geç Dönen Sevgili isimli kitabı ile büyük bir çıkış yakalayan, kendi yaşam hikâyesini aktardığı eserle anlattığı duyguları okura geçirmeyi başaran Uğur Eren bu kitabı ile birçok ödüle layık görüldü.

“ Yazanın, yazarın ne önemi var? Kimileri ilahi aşk için, kimileri imkânsız aşk için yazar.”

Bu dizeler ile sosyal medyada da oldukça beğeni toplayan Uğur Eren yeni kitabında da kendi hayatının dışında bir çok yaşanmış hayat hikayelerini kaleme aldığını dile getirdi.

Aldığı ödüllerle birlikte sosyal medyada oldukça etkili olan başarılı yazar Uğur Eren yeni eserleri ile yine okurlarından tam not alacağa benziyor.

 

HARUN KARAGÜLMEZ

DUYGULARA TERCÜMAN YAZAR
Tarzı, kalemi ve duygulara tercüman şiirleri ile beğeni toplayan başarılı yazar Harun Karagülmez Bir Hikayem Var ve Hayatım Şiir Oldu adlı eserleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yazarken hayatın getirdiği yaşamlardan ve insanlardan ilham aldığını öğrendiğimiz başarılı yazar Harun Karagülmez kitap satan her yerde bulunan ve sosyal medyada da ilgi ile takip edilen eserlerini anlattı. Bir Hikayem Var ve Hayatım Şiir Oldu adlı eserleri için aldığı güzel geri dönüşler ile daha büyük bir istek ve motive ile yeni çalışmalarına odaklanan Harun Karagülmez yeni kitap müjdesini de verdi.

Çok yakında yeni eseri ile okurlarının karşısına çıkacak olan Harun Karagülmez’i sosyal medyada takip edebilir, düşüncelerinizi iletebilir ve kitaplarını imzalı olarak temin edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.