DOLAR 32,6452 0.42%
EURO 34,7714 -0.04%
ALTIN 2.530,371,87
BITCOIN 1990198-0,66%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ADİL KOÇALAN’A “YENİ NESİL YAYINCILIK” ÖDÜLÜ!
  • News 34
  • Genel
  • ADİL KOÇALAN’A “YENİ NESİL YAYINCILIK” ÖDÜLÜ!

ADİL KOÇALAN’A “YENİ NESİL YAYINCILIK” ÖDÜLÜ!

ABONE OL
Ekim 23, 2021 20:06
ADİL KOÇALAN’A “YENİ NESİL YAYINCILIK” ÖDÜLÜ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Isınma ve İklim değişikliği tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor.
İklim değişikliğinden en çok etkilenen sektörlerin başında ise Tarım ve Gıda Sektörü geliyor.
Gıda Sektörü’nün önde gelen isimleri 3. Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi’nde biraraya gelerek birçok konuyu masaya yatırdı.
Gıda güvenliği, Gıda fiyatları ve Üretimin düşüşü Zirve’de konuşulan en önemli başlıklar arasındaydı.
Lob International Başkanı Fahri Ustaoğlu yaptığı açılış konuşmasında Gıda fiyatlarını makul seviyelerde bulundurmak için gerekli tedbirlerin alınması konusunda birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.
Yeni nesil yayıncılık dendiği zaman ilk akla gelen isimlerden biri olan Kanal34 Medya Grubu Başkanı Adil Koçalan ise önemli başlıkların konuşulduğu bu Zirve’de bu ödüle layık görüldü.
Koçalan, fotoğraf tutkusuyla başladığı meslek hayatında ise bugün 27. yılında.
Birçok gazete, haber ajansı ve medya grubuna dahil olarak kaydettiği çalışmalarıyla meslek hayatında başarılarına başarı katmaya devam ediyor.
Günümüzde dijital medyanın geldiği noktada ise Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “YENİ NESİL YAYINCILIK” ilkesiyle İstanbul Medya Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdürmektedir.
Genç ve dinamik ekibiyle, zengin içerikli programlarıyla ve duayen isimlerle yaptığı çalışmalarla ismini duyurmaya devam etmektedir.
Alanında başarılı isimleri Kanal34 stüdyolarında konuk ederek, izleyicilerini çeşitli programlar ile ekranlara kilitliyor.
Meslek hayatında gösterdiği emeği ve özverili çalışmalarıyla birçok ödüle layık görülen Adil Koçalan 3. Uluslararası Gıda Zirvesi’nde ödülünü alırken yaptığı kısa ve öz konuşması ile alkışları topladı.
Adil Koçalan ödülünü alırken “Sağlıklı gıda demek sağlıklı toplum demektir. Dolayısıyla Fahri Ustaoğlu ve ekibini kutluyorum.” diyerek teşekkür konuşmasını noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.