DOLAR 32,5897 0.34%
EURO 34,8724 0.38%
ALTIN 2.495,180,45
BITCOIN 21127854,31%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADİL KOÇALAN’A BAŞARI ÖDÜLÜ

ADİL KOÇALAN’A BAŞARI ÖDÜLÜ

ABONE OL
Ekim 29, 2022 10:56
ADİL KOÇALAN’A BAŞARI ÖDÜLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADİL KOÇALAN’A YILIN BAŞARILI YAYINCI ÖDÜLÜ

“Global Kalite Zirvesi” KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleşti. Törende Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “Diplomasi Başarı Ödülü” verilirken İstanbulmedya Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan’a ”Yılın Başarılı Yayıncısı ödülü” verildi. ödülünü LOB’IN INTERNATIONAL Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden alan Koçalan, Ustaoğlu’na teşekkür etti ve ben bu ödülü medya emekçileri adına alıyorum dedi.

ADİL KOÇALAN’A YILIN BAŞARILI YAYINCI ÖDÜLÜ..

Kurulduğu 2007 yılından buyana, çağdaş, modern yeniliklerle dolu yayın çizgisi ile sayısız ödüle layık görülen, Özgürlüğü, yaratıcılığı, gelişimi ile Kanal 34 ailesi yeni bir ödüle daha layık görüldü.

LOB’IN INTERNATIONAL tarafından İstanbul SWİSS Otelde “Global Kalite Zirvesi” düzenlendi. Kanal 34 ailesinin de ödül aldığı gecede, Medya, Sanat, İş, ve Siyaset dünyasından bir çok isim başarı ödülüne layık görüldü.

Gelenekselleşen “Global Kalite Zirvesi” Gecesi’nde ödüle layık görülen İstanbul Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan konuyla ilgili şunları dile getirdi; “ Biz her daim Ülkemiz için taş üstüne taş koyanların yanında olduk”. Kanal34 ailesi olarak her daim destekledik. kaliteden ödün vermeden yayınlarımıza devam edeceğiz dedi

LOB’IN INTERNATIONAL tarafından düzenlenen “Global Kalite Zirvesi”inde birçok sanatçının sahne aldığı gece ödül töreni ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.