DOLAR 42,5354 0.07%
EURO 49,5729 -0.06%
ALTIN 5.745,37-0,12
BITCOIN 3808329-0,13%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak’tan Bakan Tunç ile Kritik Görüşme
  • News 34
  • Genel
  • TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak’tan Bakan Tunç ile Kritik Görüşme

TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak’tan Bakan Tunç ile Kritik Görüşme

ABONE OL
Temmuz 24, 2025 11:48
TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak’tan Bakan Tunç ile Kritik Görüşme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek ülke gündemini meşgul eden önemli başlıkları masaya yatırdı. Görüşmede; terörle mücadeleden infaz düzenlemelerine, sosyal medyadaki dezenformasyonla mücadeleden yerel yönetimlere ilişkin soruşturmalara kadar birçok hassas konu ele alındı.

Altıparmak, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Terörsüz bir Türkiye hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmaları, infaz sistemi üzerindeki değişiklikleri, belediye soruşturmalarını ve özellikle sosyal medya üzerinden yayılan dezenformasyonla mücadeleye yönelik beklentilerimizi değerlendirdik.”

Bu görüşme, yalnızca gündemin sıcak başlıklarını ele almakla kalmadı; aynı zamanda kamuoyunun adalet, şeffaflık ve güven duygusuna olan ihtiyacını da yansıttı. Dijital çağın getirdiği zorluklara karşı toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Altıparmak, TİMBİR olarak halkın doğru bilgiye ulaşması adına sorumluluk üstlenmeye devam edeceklerini belirtti.

Görüşmenin, hem yargı sistemi hem de medya alanındaki dönüşüm sürecine katkı sağlaması bekleniyor.