DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2038566-2,80%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GENÇ, AZİMLİ, YOLUN BAŞINDA BİR İSİM

GENÇ, AZİMLİ, YOLUN BAŞINDA BİR İSİM

ABONE OL
Nisan 1, 2023 10:39
GENÇ, AZİMLİ, YOLUN BAŞINDA BİR İSİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1999 yılında dünyaya gelen Adem Demir özel sebeplerden dolayı lise eğitiminden sonra bıraktığı eğitim dünyasını girişimciliğe taşıdı ve zorlu bir yola adım atarak aslında hayatına yeni bir çizgi çizdi.

Kısa sürede girişimci kimliği ile adından söz ettirmeyi başaran Adem Demir önce nehir bir mekâna dönüşmesi zamanla gerçekleşen bir lokanta açtı sonra da farklı menü ve damat tadına hitap eden sunumuyla sosyal medyada bir fenomen haline geldi.

Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödüllerinde Yılın En Genç Girişimcisi ödülünün sahibi olarak adeta mesleğinde zirveye ulaştı.

Akım ve gündeme ayak uyduran, geniş bir kitleye sahip olduğu sosyal medyada takipçilerinin beğenisini toplayan Adem Demir şimdilerde ilham veren ve adeta kendine özendiren yaşam stiliyle dikkat çekiyor.

Birçok şirket ve kurumdan da reklam teklifi alan genç girişimci yakında ünlü markaların yüzü olarak sevenlerinin karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Gazete, dergi ve TV programlarının da aranan ismi haline gelen Adem Demir yakında Türkiye’ye de bir ziyaret gerçekleştirecek ve büyük anlaşmaların zeminini oluşturacak adımlar atacak.

Sevilen, ilham veren ve başarısını hız kesmeden sürdüren Adem Demir’i @ad_boss.69 instagram hesabından takip edebilir, çalışmalarına yakından tanık olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.