DOLAR 32,5026 0.02%
EURO 34,9431 -0.21%
ALTIN 2.434,61-0,05
BITCOIN 2092915-0,35%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022’nin enleri, en sevilenleri

2022’nin enleri, en sevilenleri

ABONE OL
Aralık 31, 2022 01:56
2022’nin enleri, en sevilenleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİŞİSEL GELİŞİM DANIŞMANI, BAŞARILARINA ALIŞMALI
Severek yaptığı mesleğinde danışanlarının sorunlarına kalıcı çözümler bulan, Türkiye ve yurtdışında birçok danışana sahip olan Gökben Gönültaş Yılın En Başarılı Profesyonel Yaşam Koçu ve Kişisel Gelişim Danışmanı ödülünü aldı. Aile Danışmanı, Öğrenci Koçu ve Kişisel Gelişim Danışmanı olan başarılı isim Gökben Gönültaş mesleki alanlarında olduğu gibi sosyal medyada da adından söz ettirmeye devam ediyor ve mesleğindeki başarısı ile meslektaşlarına örnek olsa da eğitimlerini sürdürerek kendini geliştirmeyi ihmal etmiyor.

DAHİ ÇOCUKLAR ONUN ESERİ
“Gelin, dâhi çocuklar yetiştirelim!” diyerek eğitime farklı bir bakış açısı katan ve yüzlerce öğrencinin hayatında dönüm noktası haline gelen Ender Saban, başarıları ve başarıdan başarıya koşan öğrencileri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı eğitimci Ender Saban, severek devam ettirdiği meslek hayatını RC MENAJERLİK BAŞARI ÖDÜLLERİ ile taçlandırdı ve Yılın Gelecek Vadeden Eğitim Danışmanı ödülünü aldı. Şimdilerde gazete, dergi ve TV programlarının aranan ismi olan Ender Saban, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve öğrencilerinin hayatına dokunarak başarı basamaklarını çıkmalarını sağlıyor.

TÜRKİYE’NİN ve DÜNYA’NIN OPERA SANATÇISI
Mesleğindeki başarısı ile adından söz ettiren ünlü Opera Sanatçısı Tenor Sedat Can Öztoprak, bu sene dünyanın her yerinden yüzlerce Opera Sanatçısının katıldığı çok önemli beş tane Uluslararası Yarışmada, Profesyonel Opera Sanatçıları kategorisinde, hepsinde art arda beş tane birincilik elde etti ve toplamda da on tane Uluslararası Ödüle layık görülerek Türk Opera tarihinde de bir ilke imza attı. Akabinde yurtdışında, Avrupa Klasik Müzik Ödülleri Küresel Komitesi tarafından ‘Türkiye’yi En İyi Temsil Eden Sanatçı’ Ödülüne layık görüldü. Türkiye’de de oylama sonucu ‘Yılın En Başarılı Opera Sanatçısı’ Ödüllerine de layık görüldü. Çalışmaları ile gazete ve dergilere de konu olan Tenor Sedat Can Öztoprak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ÖDÜLLÜ DANIŞMANDAN VERİMLİ TAVSİYELER
2022 yılında adını ve başarılarını sıkça duyduğumuz bir isimde şüphesiz Esra Erdoğan’dı. İçsel Danışman Esra Erdoğan Altın Melek ödüllerinde Yılın En İyi İçsel Danışmanı ödülünü alarak başarısını taçlandırmış ve meslektaşları için bir rol model haline gelmişti. Olumlu bakış açısı ile sevilen ve kendini sürekli geliştiren Esra Erdoğan yeni yıl için tavsiyelerde bulundu. ” Yüklerimizden kurtulalım ki onların yerine güzellik dolsun. Yenilikleri yıldan değil kendimizden beklemeli, yeni bir ben inşa etmek için öncelikle eskiye veda etmeliyiz. Sen yenilenmezsen senin için hiçbirşey yenilenmez. İnsan beyni bilgisayar gibidir zihnini taramalı ve işgal eden verimsiz tüm düşünceleri tespit edip imha etmeli. Unutma, kendini en iyi versiyonunla tanıştırmalısın. Herşeyin değişip dönüştüğü bir hayatta aynı kalamazsın.”

KALEMİ ALIR GÖTÜRÜR KEDERİ
Her Şey Yalanmış Meğer adlı kitabı ile edebiyat dünyasına giriş yapan, Kalbimden Gelen Mısralar ile okurunu duygudan duyguya götüren, Aşkın Seyri kitabıyla aşkı kendine has kelimeleri ile anlatan Eyüp Yelgen duygu yüklü eserleri ile okurunun yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça takip edilen ve paylaşımları ilgi toplayan Eyüp Yelgen Her Kalp Bir Şehirdir isimli kitabı ile okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı yazar daha önce Yılın Şairi ödülünü alarak başarısını taçlandırmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.